Störk og Dehne solgt!!

Dehn2Sjeldne muligheter:
Dehne tankmåler selges. Med svart bakgrunn til nyere modeller (etter 1957) og leveres med list som matcher resten av dashbordet. Komplett med unntak av deksel over giver (kan kjøpes som repro). Er litt usikker om giver er riktig men den stod montert i en tank med «kul» dvs sen oval og noen år deretter. Strømpen rundt wiren trenger litt jobb om du ønsker det skal se bra ut evt du kan kjøpe den som repro. Krommen rundt instrumentet er litt slitt. Det kan følge med bensintank der måler har vært montert om ønskelig

stork2Störk oljetemperaturmåler, med føler for peilepinnen, selges! Instrumentet virker og er ca 52mm, farger etc er tilpasset speedometer. Det følger også med holder for å montere det under dashbordet eller bøyle for å montere i dashbordet.

Solgt for et godt formål!