Årene i USA

Enkelte eiere av VW er sykelig opptatt av å vite hvem som har eid bilen tidligere, hvilke onkler og tanter som kan ha kjørt den og navn/fødselsnummer på eiere pluss deres etterkommere osv. Jeg er absolutt ikke en av de; jeg husker stort sett navnet på de som solgte bilen til meg og er fornøyd med det.

Sammen med Ghiaen fulgte det en mappe med papirer fra tidligere eiere. Det dreier seg om bilder, registreringspapirer, kvitteringer på delekjøp, etc tilbake til 80 tallet. Da jeg bladde gjennom alt sammen traff jeg på et kjent navn; William A. Silvestri. Jeg sjekket mailene mine og fikk bekreftet det jeg trodde; dette  var han jeg kjøpte den innvendige sjalusien til splitten hos. Verden har blitt liten med internett. Jeg kontaktet han og fikk bekreftet at dette var hans gamle bil. At overraskelsen var stor over at en av hans gamle biler hadde havnet i Norge er sikkert unødvendig å si. Han kjøpte den fra et dødsbo i 2001 og beholdt den frem til 2006 da han solgte den til Colome Motors. De solgte den videre til England senere samme år.

William har i dag 5 VWs og deriblandt en 60 mod Karmann Ghia pluss et par originale 60 talls cabrioleter. Et kjekt bekjentskap som allerede har tipset meg om deler til salgs samt gitt gode råd om denne gamle sportsbilen.

iusa7

Image 7 of 7

2 kommentarer til “Årene i USA”

  1. Gratulerer med fantastisk bil Frode. Er det bilder av din bil mens den fortsatt var i USA? Ref bilde 7/7, levde den som sirkusartist og ble skutt ut av en katapult? =)

  2. Takker så mye!
    Alle bildene er av min bil i USA.

    Litt usikker på hvilket sirkusliv den har levd 🙂
    I følge tidligere eier er dette siste bilde han tok av bilen før den forlot Connecticut på vei mot California

    f

Det er stengt for kommentarer.