Huma og Dräger solgt!

Huma1Salget stoppet:
Huma Signal-Knopf Duo selges. Passer bla folkevogn 56-59 mod. Litt spesiell tutknapp der ene halvdelen brukes fortsatt til fløyten og den andre halvdelen kan brukes til fløyte nummer to, fjernlys, osv. Tidligere var det ikke uvanlig at biler ble levert med 2 forskjellige fløyter; en for bybruk og en for landeveiskjøring. Dette var tydeligvis en kraftig oppgradering av folkevognen. Esken og monteringsanvisningen følger med. KnappenHuma2 er brukt men virker utmerket. Dessverre er en «hylse» som skal gå gjennom rattet på baksiden knukket men dette kan ordnes lett og kan ikke sees når knappen er montert. Rattet følger ikke med. 3500.-

Drager1SOLGT! NOS Dräger tankmåler til Transporter i perfekt stand med nødvendige rør. Vet ikke om det er noen annen forskjell på folkevogn og transporter versjonen enn rørene som skal ned i tanken. Etter det jeg skjønner så mangler det en eller annen «dings» som skal settes på enden på røret i tanken men har aldri funnet noe bilde av denne. SOLGT!