56-61 LED baklys

led1Skikkelige baklys er viktig og det er vel ingen hemmelighet at desto eldre utgave av VW du eier desto dårligere og mindre størrelse er det på disse. Kjører du i tillegg 6 volt og har en rustet reflektor vil det ikke være mye signaler du sender til dine medtrafikanter om bremsing. Det hele handler om sikkerhet og mye kan gjøres med nye reflektorer og/eller et ekstra bremselys. Av det siste finnes det en mengde tidsriktige versjoner eller du kan legge ned litt jobb i å skjule det slik at det ikke sees uten ved bremsing.

Det er lenge siden LED-pærer gjorde sin innsats i nybilparken og nå led2begynner ting å skje for oss med eldre VW-utgaver også. Flere produsenter lager allerede universalmodeller men gradvis begynner flere VW’er å få ferdige tilpassede versjoner. De siste nå er 56-61 mod folkevogn og disse finnes i både 6(!) og 12 volt. 53 stk led brukes ved oppbremsing og dette bør klare å vise dine omgivelser om hva som skjer. De vil vare omtrent evig så lyspæreskifte er uaktuelt fremover samt de bruker omtrent ingenting i strøm. Kan bestilles hos Chip Birks