Takgrind for Ragtop

pedrorack1Takgrind og soltak har liksom aldri hørt sammen; hvorfor hull i taket for så å dekke det? Bruker du en vanlig takgrind får du heller ikke åpnet soltaket fordi det rett og slett ikke plass. Dermed må du få fatt i en av de mer sjeldne grindene som har lengre føtter om du fortsatt skal kunne åpne taket.

pedrorack2Amerikanske Pedro’s Accessories lager takgrinder til de fleste luftavkjølte VW og til noen av de har han flere versjoner å velge mellom. En av de han produserer er i såkalt 3/4 lengde og skal plasseres bak åpningen på soltaket. Originalen ble produsert av Tyske «Beköwa» som var kjent for bla sine takgrinder til VW.

Noen som vil være med å bestille? Jeg trenger 1 til Ghia, 1 til Ragtop, 1 til Singel Cab og 1 til Folkevogn Coupe…… Forresten, bare glem det!