Årets første tur!

Da er 58’en endelig ferdig og klar for en ny sesong. Med god hjelp fra JFK ble bremsene luftet på torsdag og tradisjonen tro ble det heller ikke denne gangen et helt problemfritt bremseskift. Et annet problem som nå er ordnet er nytt feste på røret til clutchwiren. Det har tidligere vært sveist fremme men festet på midten var fortsattvintertydeligvis også løsnet med det resultat at pedalen ble vanskelig å bruke («på og av» clutch). Løsningen ble å studere tegningene over rammetunellen og lage hull rett bak det originale festet og sveise røret fast igjen.

Lørdag var alle jobber gjort og bilen kom ned på bakken igjen. Med tørre veier og fint vær var valget lett;  det bare måtte bli årets første tur med luftavkjølt. Snøen på bildet var den eneste bilen fikk noe kontakt med, den er der fortsatt fordi måking er tydeligvis ukjent for eieren…..