Endelig en Ghia i garasjen!

ghia01Siden Ghiaen kom til Bergen for et par måneder siden har den vært lagret på VWACBs klubblokale på Breistein. Planen var å ta den hjem til garasjen så snart snø og salt var borte fra veiene men siden dette ble tidenes snøvinter på Vestlandet har det tatt sin tid.

Fint vær tidligere i uken gjorde at prøveskilt ble handlet inn til søndag og full av optimisme var det tidlig opp om morgenen for å flytte bil: plussgrader blitt til minus i løpet av natten ghia02og det var hvitt ute! Heldigvis kom solen frem utover dagen og gjorde veiene tørre. Dette varte til omtrent 5 minutter etter vi hadde startet, noe en kan se på bildet som er tatt fra følgebilen, men turen gikk fint og bilen oppførte seg eksemplarisk. Ja, med unntak av da den gikk tom for bensin ca 200m før bensinstasjonen men den kom seg helt frem med egen hjelp.

Nå står bilen nyvasket på løftebukken og klar for innsats.
Takk til JonnS for flyttehjelp og stemningsbilde!