Ghia mekk #1

Med Ghiaen i garasjen ble det endelig en mulighet for å se nærmere på hva jeg har kjøpt. Noen overraskelser er det ghia03selvfølgelig men stort sett virker den solid og det et fint utgangspunkt for videre planer. En av tingene som uten tvil har reddet den fra den sikre rustdød er et tykt lag med understellsmasse som er over 1 cm enkelte steder! Jeg mener bestemt at tectyl ikke har noe på en sommerbil å gjøre så dette skal fjernes og løsningen blir med varmluftpistol og skrape (om ikke noen vet om en bedre løsning?). Dette blir en skikkelig stor møkkajobb og etter et kort forsøk i går har jeg allerede fått det første brannsåret.

Et annet prosjekt jeg også har startet er å teste ut «StripAll».. Jeg har lest mye om dette fantastiske stoffet som skal fjerne rust, maling og andre ting som kommer i ghia04veien og det hele virker for godt til å være sant.  Lykteringer, og deler til disse, pluss noen obligatoriske Kamax skruer er plukket ut til testing. Stoffet blandes ut i varmtvann og bør ha en liten temperatur mens prosessen pågår. Jeg har valgt å ha delene i et kokekar slik at det varmes opp underveis. Etter et par minutter hadde allerede lakkrestene begynt å flasse av så dette skal bli interessant å se resultatet av. Oppdateringer følger!

Én kommentar til “Ghia mekk #1”

  1. Følger med på dette! Etter skraping med varmepistol var ferdig så fant jeg ut at parafin på spruteflaske + oppvakekost var det beste.

Det er stengt for kommentarer.