Ghia mekk #4

Ting skjer om enn ikke i den farten som ønskes. I helgen har motoren blitt tatt ut og delvis demontert. Prosjekt tectylfjerning fortsetter og jeg er ferdig med varmepistol ghia10og skrape i 3 hjulhus. Den siste rest av tectyl må tas med vasking og etter tips fra Erik, som har gjort samme jobben på sin bil, må oppvaskebørste og parafin brukes. Dette blir sikkert en like stor drittjobb….

En sjefsavgjørelse er også tatt i helgen: karosseriet skal av bunnplaten. Grunnen til dette er at det er funnet et hull på venstre siden i kanalen og den eneste måten å få ordne dette skikkelig er å løfte toppen av. Jeg ser også klare fordeler med å bla montere chassis samghia11men igjen når det ikke er et karosseri i veien. Drømmen om å kjøre bilen på Vårmønstringen 13. mai er nå utenfor rekkevidde og spørsmålet er vel heller om hele prosjektet skal utsettes til vinteren.

Her er nok et bilde av nakne Ghiadeler for dere som aldri får nok (-: Ultralydvaskeren gikk hele lørdagen og jeg begynner nå å skjønne hvor de som lager teknomusikk får lydene sine fra! StripAll er suveren til å rengjøre lakk og annen dritt men tipset er å avfette først slik at mest mulig tectyl osv er fjernet for da går prosessen kjappere og badet blir ikke så fort skittent. Gummi blir også som ny i badet men vær forsiktig med lettmetaller etc.  Verneutstyr MÅ brukes da dette er etsende stoff! Oppdateringer kommer plutselig!

3 kommentarer til “Ghia mekk #4”

  1. Dette så jo veldig bra ut Frode. Var det strip all du hadde i ultravaskeren eller bruker du den seperat. Evt. Hva bruker du for et middel i vaskeren?

    Stå på! Enig med deg angående løfting fra bunnplaten. Mye jobb, men det er nok værdt det til slutt.

    Kanskje SCC på høsten kunne være noe. Ikke mange Low Lights der borte…

    Sune

  2. StripAll = Kaustisk soda, les HMS bladet å gjør ett søk på Wikipedia. Regner med att det er rimeligere på Rema 1000..

Det er stengt for kommentarer.