Vintage Speed #5

vintagespeed2Dette er kanskje ikke en «ekte» trimming fra eldre tider men gearspaken er nå produsert av firmaet «Vintage Speed». VW deler produsert i Taiwan har vel ikke hatt det beste ryktet på seg men dette firmaet er beviset for at de kan produsere kvalitetsdeler også! Ved tidligere kjøp av takgrind++ til splitten har jeg blitt imponert over kvalitet og jobben som ligger bak for at dette skal bli bra.

Da de kom med sin nye klassiske gearspak var valget enkelt, hva passer bedre til et vintage speed prosjekt? Spaken er allerede prøvd på Ghiaen og gearvekslingen ble utrolig presis. 35% kortere utveksing gjør også vinspeed4sitt til at alle av de gjenværende tredve hestekreftene kan utnyttes maksimalt….. Det beste er allikevel at den fortsatt ser riktig ut og noe Wilhelm Karmann kunne levert med bilene sine originalt og Ghia hadde forlangt de måtte.

På sikt kommer det nok en takgrind til Ghiaen også!