Ghia mekk #6

ghia14Sakte men sikkert fremgang! Dagene blir brukt til å sveise det som finnes av rust pluss ordne opp i en ghia15gammel skade i venstre innerskjerm bak. Bakluken viste seg å ha mer rust nederst enn det de små lakkblærene tilsa; etter å ha prøvd en stund å «tette hullene» endte det med at hele stykket ble skjært ut og nytt ble laget og sveist inn. Resultatet ble ganske bra men det spørs om oppretteren er enig med det.

ghia16Prosjekt tectylfjerning av karosseri er ferdig og hele undersiden på bilen er nå avfettet og klar for lakk! Ca 8 kg er fjernet fra bilen og restene kan du se på bildet. Noen som vet om dette er spesialavfall?

4 kommentarer til “Ghia mekk #6”

 1. Godt jobbet Frode! Tectylfjerning er en trasig jobb, så her har du stått på. Brukte du parafin tilslutt, eller fant du på noe annet?
  Har du foresten et tips på å fjerne kontaktlimen som henger igjen etter teppene inni bilen?

 2. Erik: Brukte løsningen din med parafin og oppvaskebørste, funket veldig bra. Når det gjelder kontaktlim så har jeg hørt at Wurth har en slipestift som fjerner lim men ikke tar lakk etc som er under. Tror også de har en citrusspray el som fjerner effektivt lim ol. Biltema har «label off» som er verdt et forsøk?

  brodern: du har vel liggende et par folkevogner i fyllingen utenfor huset fra før…..

 3. Utrolig bra jobbet her Frode. Kan anbefale 3m sin citrusrens. Label off til Biltema er ikke i nærheten så bra desverre. Selges på mange fargehandlere.

  Keep up the good progress man!!!!

  sune

Det er stengt for kommentarer.