Ghia mekk #9

ghia21Arbeidet på bunnplaten er i god gang foreløpig er all tectyl på undersiden fjernet pluss det meste rengjort. Igjen fikk en se et godt eksempel på at understellsmasse kan skjule mye og diverse små hull dukket opp etterhvert som den svarte guffen forsvant. Heldigvis dreide det seg stort sett om et 10x15cm område bak førersetet og erfaringsmessig blir slike hull større når en begynner å sveise på de. Løsningen ble å skjære ut et stykke av Kristian sine gamle oval-bunner og disse passet bra inn i «vaffelmønsteret». Planen videre er å få bunnen snudd i helgen og i løpet av begynnelsen på neste uke kunne si at prosjektet er halveis; monteringen ghia22kan starte. Den gode nyheten i dag er at alle pakkene som ligger på vent i USA har begynt å flytte på seg da flyene kommer seg til Europa igjen!

Endelig fikk jeg prøve mine «intergrips» ->

Takk til Kristian for donorplater!

2 kommentarer til “Ghia mekk #9”

  1. Hvordan er «donorplaten» mht stykket under pedalsettet? Har fått tak i et rep-stykke i tynn repro, men kunne tenke meg tykkere plate å sveise inn i min 69.

  2. Snakk med Kristian, jeg skar bare ut det stykket jeg trengte
    Tror ikke han har kastet resten
    f;

Det er stengt for kommentarer.