Ghia mekk #10

ghia23En ny kveld i garasjen og nye oppgaver. Bunnplaten er ferdig sveist og lakket på undersiden. Fikk hjelp av Kristian til å snu den og er i full gang med å gjøre den ren og fjerne rust på oversiden. Løftebukken, som jeg kjøpte brukt, har virkelig vært verdt alle pengene! Riktig høyde uansett hva du holder på med sparer ryggen ogghia24 gjør alt mye enklere.

Gearkasen er ferdig rengjort og står klar til montering i sammen med mange andre deler. Jeg satser på at dette skal kunne påbegynnes i helgen og de fleste delene som trengs for å få et rullende chassis skal ghia25være kjøpt inn. Time til Biltilsynet er også bestilt og nedtellingsklokken finner du på høyre side. Foreløpig bør det være god tid til å bli ferdig men mitt besøk på lakkverkstedet i dag tyder på noe annet. Plutselige oppdateringer følger!

2 kommentarer til “Ghia mekk #10”

  1. På tide du begynner med dette på heltid. Jeg kjører en bil over til deg i høst og henter den påsken 2011. Detaljene avtaler vi på telefon.

    1. Joda, takk for tilbudet. Har dessverre ikke noen lagringsplass i 10 måneder så du må hente den i juli 🙂

Det er stengt for kommentarer.