Ghia mekk #12

ghia29Monteringen er i full gang og forstilling/fremre del er ferdig. Det som gjenstår er torsjon og bremser bak samt gearkasse og masse småting som tar tid. Tromlene skal være ferdig dreiet på fredag og skulle det ikke dukke opp noen store problemer så er chassiet på hjul igjen før helgen er omme. Motor blir ikke klar før noen dager ut i neste uke men det er sikkert best at denne ikke er montert når karosseriet skal nedpå igjen.

ghia30Lakkverkstedet er endelig i full gang med bilen. Dette bildet er tatt for noen dager siden og da jeg besøkte verkstedet i dag var bilen blitt grå. Siste finretting stod igjen og i følge ubekreftede meldinger skal selve karosseriet være klar for henting i begynnelsen av neste uke. Dører, panser og diverse småting kan tas i ettertid og haster ikke i denne omgang.

Kanskje alt klaffer og blir klar samtidig?
Oppdateringer kommer plutselig!