Ghia mekk #14 – Positiv Camber

ghia33Chassiet er på hjulene igjen! For første gang på over 10 år ble Ekebergmarkedet droppet og helgen ble brukt til å montere sammen resten av chassiet.

For å gjøre bilen sikrere har den fått 2 krets bremsesystem der beholderen for bremsevæsken er montert rett på hovedsylinderen. Før måtte en lete etter en Volvo som skulle hugges for å få en beholder som passet men nå har de endelig begynt å produsere slike til VW miljøet også. JonnS og Kristian stakk innom en tur i kveld og da ble anledningen til å få lufte bremsene benyttet, det hele gikk knirkefritt og bremsene er testet ut inne i garasjen! Takk til dere!

En annen løsning jeg også gikk for denne gangen var «hele» gearkassemansjetter. Vanligvis er disse delt og blir skrudd sammen men Kristian tipset meg om en video på nettet på hvordan man monterer de originale versjonene. Fordelene er mange og man eliminerer mye av grunnene til oljelekasjer.

Fikk også en positiv telefon fra lakkereren!  En knallrød oppdatering kommer!

Ikke for sarte sjeler men her er videoen: