Ghia mekk #15 – tilbake fra lakkering!

Endelig var dagen her da bilen kunne hentes fra lakk! JonnS, Kristian og Rune ble med (som sist) og fikk løftet den trygt ghia34over på hengeren. Turen hjemover vakte stor oppmerksomhet og vi er ganske sikker på at vi så (minst) 1 møtende sjåfør som lo, uviss av hvilken grunn. Vel hjemme ble karosseriet løftet av hengeren og forsiktig satt ned på den ferdige bunnplaten. Alt gikk kjapt og greit! Takk for hjelpen!

Jeg har fått fatt i de fleste delene som skal til under monteringen og det eneste som fortsatt kan lage problemer er et manglende taktrekk. Det var stor usikkerhet om dette skal være i ghia35stoff eller vinyl og etter mye spørsmål blandt lowlight eksperter rundt i verden ble det enighet om at det siste er rett. Trekket er bestillt men med usikre askeskyer kan noe fort gå galt. Uansett nå blir det et par dager fri før monteringen begynner for fullt; Vårmønstringen er på førstkommende torsdag og splitten må dras ghia36frem fra innerst i garasjen og gjøres klar til treff.

Litt jobb er forresten gjort, speedometeret er «montert» av en av de gode hjelperne ->
Følg med for oppdateringer!

6 kommentarer til “Ghia mekk #15 – tilbake fra lakkering!”

  1. Herlig! Godt at noen viser vei, i tider hvor utrykk som patina og battle scares alt for ofte brukes som lettvindte alibi for ikke å gå den ekstra distansen som skal til for å få en bil tilbake til fordoms prakt. Kudos.

  2. Fantastisk! Kontakter deg snart vedr, lakkerern di dersom jeg ikke får noe fart på ham som skal ta min bil.

  3. Helt rått det løpet du har lagt opp her Frode! Det er bare å kline til å få det gjort. Det er fort gjort å havne i fellen om å dra det ut i ti år… Da husker en knapt hva en skrudde fra hverandre.

    Stå på!!! Blir så bra så!!

    Sune

Det er stengt for kommentarer.