Ghia mekk #16 – motor

ghia37Etter noen lange dager er motoren montert sammen og er tilbake i bilen. Alle ledninger, wirer og slanger er tilkoblet og kun et manglende elektrisk anlegg stopper testkjøring. Diverse småting begynner også å komme på plass men for hver ting en stryker fra listen dukker det opp mange fler.

Den neste store jobben nå er overhaling av ledninger og tilkoblinger, dette bør gå greit da det meste er standard folkevogn som jeg har skrudd mye på før. Etter dette blir det mer usikkert; innertak og ruter skal monteres. Det finnes hundrevis av innlegg på thesamba med dette som tema og de fleste er om diverse problemer som dukker opp. Dette lover ikke bra men det er bare å gå i gang. Innertak, pluss diverse smådeler, kommer forhåpentligvis med posten på tirsdag.ghia38 Det kom også en STOR pakke før helgen som lover bra for det ferdige resultatet.

Oppdateringer kommer!

Da er det bare å vente på oljelekasjer ->