Ghia mekk #19

Prosjektet nærmer seg slutten om enn ikke med stormskritt. Ofte bruker en lang tid på småting som burde gått kjapt og greit og ting som en tror skal bli et problem sklir rett på plass. JonnS og Kristian stakk innom på inspeksjonstur og anledningen til å få hjelp med montering av motorluke og panser ble benyttet.

ghia46En annen ting jeg også benyttet anledningen til å få hjelp til var å montere siderutene bak. Dette er nok et område som er dekket behørig på thesamba. Vinduene skal presses inn i pakningen fra døråpningen og dette høres veldig enkelt ut. Problemet er at pakningen skal ligge riktig på plass samtidig som en slår(!) ruten på plass. «Forsiktige slag» på et trestykke blir tilslutt harde og det er utrolig hva rutene tåler. Brukes det for mye glidemiddel sklir rutene ut igjen og dette opplevde vi. Løsningen på dette kan sees på bildet; en planke holder de på plass. Spenningen blir nå om glidemiddelet tørker og fester ruten.

Som en på thesamba så fint sier det: «First, smash your nuts with a ball-peen hammer. That way, installing the quarter windows won’t feel as painful».

Fredag skal dørene og fangerne monteres; dette nærmer seg bil igjen!
Under en uke til Biltilsynet!