Ghia mekk #20 – endelig ute av garasjen!

Jepp, første testing er unnagjort! Full av optimisme ble det handlet inn prøveskilt med tanke på å få med bilen på helgens Bug Out men den gang ei. Fredag og lørdag gikk med til å prøve og feile på diverse pakninger og lister. Ikke lett å finne ut hvordan alt skal være og da jeg ghia47mangler noen klips ++ måtte noen nødløsninger tas for å få det sammen igjen. Timene gikk dermed for fort og tidlig lørdag kveld ble treffbesøk droppet og splitten fikk en velfortjent klargjøring istedenfor.

Siden prøveskiltene lå klar ble føresetet montert søndag kveld og bilen kjørt ut fra garasjen for egen maskin for første gang på over 2 måneder. En kort prøvetur ble tatt i begynnelsen for deretter returnere til garasjen for en kjapp sjekk; alt var tett og fungerte utmerket; ghia48dette lovet bra! En times lang prøvetur i «nabolaget» avdekket noen små problemer og ting som må justeres men slett ikke verst for en bil som har vært demontert i molekyler.

Den siste innspurten står nå igjen og håpet er at bilen skal være 95% ferdig på torsdag. Av de store jobbene som gjenstår er montering av innredning. I tillegg kommer et «par hundre» småting som skal justeres, klargjøres eller monteres men dette bør gå greit.

Oppdatering følger og nedtelingsklokken teller nå kun timer….