Godkjent A+

Torsdagens godkjenning av Ghia på Biltilsynet gikk over all forventning! Noen turer rundt bygget, sjekk av lys og bremser før det bar på løftebukken. «Bilen ser jo ny ut» var kommentaren fra kontrolløren før den ble godkjent uten anmerkninger.

Deretter begynte det som ble en større utfordring; Møller mangler dessverre papirer med tekniske spesifikasjoner på denne utgaven og dermed må det måles og veies. Med hjelp av disse tallene pluss litt info fra tilsvarende Norske biler ble ghia51alle papirer fylt ut og etter ca 1 time kunne vognkort og oblater hentes.

Oppsummering: Jeg har fått mange kommentarer på hvordan jeg har klart dette på så kort tid og svaret er enkelt: mye tid i garasjen. Siden bilen ble trillet inn den 15. mars har det kun vært 1(!) dag som ikke har blitt tilbrakt der og denne kvelden hentet jeg deler. 78 dager med 3-4 timer etter jobb eller 10-12 timer på fridager. 1 av årets ferieuker er brukt. Dette betyr at jeg har jobbet ca 450-500 (amatør)timer med å få den slik den er i dag, i tillegg kommer hjelp til flytting, bæring og ikke minst karosseri/lakk. Som tidligere nevnt er ikke bilen helt ferdig enda og resten må gjøres etterhvert som delene kommer. I tillegg er et «Vintage Speed» motorprosjekt ønskelig men dette får komme om noen år, om jeg ikke velger å selge den istedenfor.

Takk for kommentarer og innspill underveis og takk til JonnS, Kristian og Rune som har trådt til når det har vært nødvendig. Dermed avsluttes «Ghia Mekk» prosjektet og det blir det hus og hagejobbing på meg fremover en stund! Jo, forresten; transporteren skal ha skilt og!  Følg med for oppdateringer……..

10 kommentarer til “Godkjent A+”

 1. Mange gratulasjoner fra meg!
  En virkelig flott jobb du har gjort, og det har vært artig å se arbeidslysten din sive utover bloggen 😀

  Mange takk, holder følget!
  Vemund

 2. Gratulerer Frode!
  Regner med dette var oppvarmingen til det virkelige ghia prosjektet ditt..?
  For så vidt jeg husker så har vel du en low light til stående?
  Og den er det vel LITT mer jobb på..

 3. ..og enig med deg om tid. Det er alltid antall timer. Noen fordeler det over år og noen tar alt på en gang. 😉

Det er stengt for kommentarer.