Transporter mekk

transp3Neste prosjekt ut er å få godkjent og registrert Pick-upen min. Denne ble avskiltet (frivillig) i 2006 ved eierskifte da den ikke hadde vært på EU kontroll siden 1999. Heldigvis ser det ikke ut som det er de store prosjektene som må gjøres og i forhold til Ghiaen er dette en liten helgejobb.

transp2Bremsene har blitt demontert, smurt og justert. Som vanlig har jeg bygget om til 2 krets bremser og denne gangen ble et sett fra csp brukt. Dette var «bolt on» og virker svært lovende. Diagonaldekkene fra 1961(!) er byttet ut og her har jeg også min egen lille tradisjon med å montere radialdekk; originalt eller ikke, det hele handler om bakkekontakt. Av andre tings som skal gjøres er å montere hovedstrømbryter og nytt batterifeste. Noen småting i tillegg og bilen er klar til verkstedbesøk på onsdag.

Litt mindre plass i garasjen med en Transporter enn en Ghia! ->