Enda mer Ghia!

Min nyinnkjøpte radio er endelig levert og montert. Jobben som er gjort er utmerket og den fungerer perfekt men dessverre har de som solgt den til meg tatt noen snarveier på slutten; innrammingen som er brukt er feil og knappene er til en folkevogn. Smådetaljer som få ghia58legger merke til men har en betalt for en vare så bør man få den, spesielt når det ligger bilder av den riktige i nettbutikken deres! Jeg har kontaktet de angående dette men de har ikke svart meg. Listen over firmaer som ikke skal brukes i fremtiden blir stadig lengre.

Platen til dørpanelet på venstre siden var på god vei til å gå i oppløsning med det resultat at hullene til festene var alt for store og de fleste hjørnene var forsvunnet. Jeg sjekket med en byggevarebutikk om ghia59hva som kunne brukes og fikk tips om at 3mm sutaksplater burde passe perfekt; disse er beregnet for utvendig bruk, tåler vann og tykkelsen er lik originalt. Den originale platen ble skrudd fast i den nye gjennom noen av de mange hullene som allikevel skal borres og det var bare å gå igang med stikksag og boremaskin. Deretter stifter en på trekket igjen og monterer det hele i bilen. Resultatet ble over all forventning og endelig henger det fast og passer perfekt. 2 timer jobb vel verdt innsatsen!ghia60

Dørhåndtakene er tilbake fra Tomasz og som vanlig er jobben som er gjort upåklagelig. Det ble litt problemer med kodingen av nøklene men nå er alt i orden og bilen kan endelig låses igjen! Ting kommer seg men fortsatt noen småting igjen.