Onsdag hos Anton

Undertegnede og JonnS benyttet anledningen til å besøke Antons Kulturhistoriske Senter onsdag da været for en gangs skyld fristet til tur i veteranbil. Vi var ikke de eneste som benyttet finværet da flere eldre kjøretøy ble observert både underveis og på skoleplassen på utsiden.

Mye var gjort siden vi var der i fjor og bla kunne kafeen nå skilte med kroneautomat og flipperspill, selvfølgelig beregnet på de gamle kronestykkene. En annen nyanskaffelse var en 63 mod Saab med utrolige 1180000km på telleren, dog ikke med samme motor men allikevel imponerende. Etter stengetid fikk vi en liten privat omvisning på den resterende delen av skolen og denne skal i fremtiden åpnes for enda flere lokale og nasjonale «skatter».

Jobben som er gjort av Anton og hans kone er rett og slett imponerende! Stikk innom en onsdagskveld og vis at det settes pris på innsatsen deres!

IMG_2371 kopiIMG_2382 kopiIMG_2374 kopiIMG_2375 kopiIMG_2377 kopiIMG_2373 kopiIMG_2372 kopiIMG_2381 kopiIMG_2384 kopi