Før og etter

Sjekk disse to bildene! Det første er tatt 21. februar like før reflektorene til Ghiaen ble sendt på «bli ny» tur til Tyskland. Det andre er tatt da de kom i retur for et par dager siden og aldri har de sett bedre ut, selv ikke da Wilhelm monterte de i 1957!

Kvaliteten på reflektorene på frontlyktene var langt under middels og noe måtte gjøres. Siden dette er sjeldne ting som kun brukes på Lowlight modellen (55-59) er det ikke bare å kjøpe nye. På «thesamba» kom jeg over en tråd om restaurering av reflektorer og en Tysker ble stadig nevnt som en ekspert på området. Jeg tok kontakt og sendte bilder av de jeg hadde. Prisen ble avtalt og maks 6 uker skulle brukes på jobben, god tid til min time på Biltilsynet 3. juni altså. Slik gikk det ikke og på tross av mange purringer tok jobben over 6 måneder. Resultatet ble uansett langt over forventet og nesten verdt å vente på!