Ekebergmarkedet

I helgen ble nordeuropas største loppemarked, eller delemarked som arrangørene kaller det, arrangert på Ekeberg camping. Tradisjonen tro er høstmarkedet mindre enn det som finner sted på våren men utvalget av selgere og salgsobjekter er allikevel imponerende. Sjeldent ser en at «skrot for noen er gull for andre» stemmer bedre: det meste er til salgs og det virker som det meste blir solgt. Er du kun på jakt etter folkevogndeler er ikke dette stedet for deg men samler du på «det meste» kan det være et eldorado. Mitt kupp ble funnet blant mye Volvodeler; en 60mm Motometer klokke som bla passer i Rallypanelet til oval. Den trenger noe jobb men absolutt verdt de 50.- som jeg betalte. Da gleder vi oss til våren!

Én kommentar til “Ekebergmarkedet”

  1. Fine bilder, Frode! Det så ut som om du hadde en fin tur og et fint opphold på Ekeberg! Og alltid moro å gjøre et kupp 🙂

Det er stengt for kommentarer.