1. oktober

1. oktober var det 50 år siden siden bilsalget ble fritt i Norge. Frem til 1960 måtte en søke om tillatelse til å kjøpe ny bil og kun de med gyldig grunn fikk innvilget søknaden. Leger, jordmødre, lærere og bønder var noen av de yrkesgruppene som stillte sterkt og resten av befolkningen måtte enten kjøpe brukt eller Østeuropeisk.

Flere arrangementer har markert jubileumet dette året og på selve dagen ble det invitert til åpen dag på Antons Kulturhistoriske Senter i Samnager. Mange har nok parkert bilene for vinteren men ca 30 tok turen denne kvelden. Spredningen på størrelser og merker var stor og viste mangfoldet i hobbyen vår. Inne var det åpen kafè der det også ble vist «filmaviser» fra ca 1960; mye morsomme klipp og god underholdning. Vi takker Anton++ for et flott arrangement!