Vintage Speed #6

Anskaffelsen av deler til mitt «Vintage Speed» prosjekt går sakte fremover. Litt småting slik som ventildeksler og oljepumpelokk er funnet, kjøpt og ankommet i posten. Selgers påstand at kjøleribbene skal få ned temperaturen på oljen skal jeg ikke gå god for men utseendemessig er dette absolutt en innertier.

Håpet er å få 50-60hk ut av motoren når den er ferdig og da er det viktig å vite når det er på tide å gire… Turteller ble kjøpt inn for lenge siden men da den endelig ble montert virket den ikke. Dermed måtte den sendes tilbake til produsenten for reparasjon og skal nå være bedre enn ny.

Den store nyheten er at jeg endelig har kjøpt en motor til å bygge dette prosjektet på. En brannpumpemotor fra 1958 vil bli hentet i nær fremtid. Gangtid på denne skal være ca 40 timer og det bør tilsvare ca 2000km om en regner 50km/t ved normalt bruk? Stemmer dette så lover det bra for prosjektet.

Da gjenstår det stort sett å kjøpe inn topper, forgassere og eksos. Dette er også det dyreste så det ankommer neppe før vinteren 2011-2012. I mellomtiden er det nok av andre prosjekter som skal ordnes denne vinteren.

2 kommentarer til “Vintage Speed #6”

Det er stengt for kommentarer.