Kapell

Med i handelen på Transporteren fulgte det et komplett kapell. Stativ/treverk trenger litt puss og lakk men duken er perfekt. Denne fant visstnok en tidligere eier (i original pakning) på loftet hos en lokal forhandler og historien forteller at det var et par stykker til.

Forsikringsselskapet krevde fotografier av praktstykket og derfor ble alt funnet frem og montert for en kort stund. Dette måtte gå kjapt for seg da oppholdet mellom 2 regnbyger måtte benyttes og derfor ble resultatet litt «slapt». Dessverre er det lav høyde der jeg lagrer bilen og dermed kan jeg ikke ha dette fast montert. Utrolig synd i grunnen da det kler bilen godt samt den kan brukes til så mye mer!

De krevde også bilder av varerommet under planet og dette ble tømt for første gang på mange år. I tillegg til masse overflaterust (prosjekt til vinteren) dukket det opp noe verktøy, deler, diverse småting og denne mappen med tegninger av gamle Audier. Ønsker noen av de tidligere eierne denne tilbake, eller noen andre har et brennende behov for den, gi beskjed så kommer den i posten! Resten beholder jeg selv!