Florø 31/10

Søndagen ble benyttet til en JFK tur til Gaute i Florø for å hente motoren jeg skal bruke til mitt «Old-Speed» prosjekt. Dette er en brannpumpemotor fra 1958 som har kun kjørt ca 40 timer. Planen er å plukke denne ned, kontrollere, bytte deler om nødvendig og montere en kvassere kam. Topper, forgassere, innsug, etc blir WW Okrasa kopi om jeg ikke kommer over et originalt i mellomtiden. Med på kjøpet fikk jeg også en motorbukk som er bygget av selger og er betraktelig bedre enn de jallagreiene som selges over disk. Takk for handelen Gaute!!

Med oss hjemover ble også Gautes oval fra 1955. Han har lagt ned en kjempejobb på bilen og det var en stor overraskelse at han valgte å selge denne halveis i oppussingen. Trøsten får være at den fortsatt vil ha bosted på Vestlandet og vil bli å se i Bergen i fremtiden. En stund fremover blir det nok som et prosjekt men med dette som et utgangspunkt må bare sluttproduktet bli kjempebra! Takk for turen!

2 kommentarer til “Florø 31/10”

Det er stengt for kommentarer.