Rennstall Bunker

«Renstall Bunker» var et racingteam eid av Art Bunker. I tillegg til å være reservesjåfør i teamet var han også Porsche og Audi forhandler i Kansas (Missouri). Trekkbilen deres var en 1958 mod singelcabiner som var forlenget med 120 cm og grunnen til dette var så enkel at det skulle bli plass til deres Porsche 718 RSK på planet.

I 2008 ble det bygget en kopi av kjøretøyet og en kan virkelig skjønne at dette må ha vært litt av et syn langs veien på 50 tallet.

For de som ikke har økonomi eller bil å starte byggingen på så finnes det modeller fra diverse leverandører og i forskjellige størrelser. Den på bildet er utgaven fra Premium Clasixxs og skalen er 1/43. Den ble utgitt i 2008 og antallet var 2000 eksemplarer. Den finnes fortsatt til salgs på nettet og er priset til 75-95 Euro.