Delemarked på Askøy

Amcarklubben på Askøy innviterte til delemarked lørdag 6. nov. Lagringslokalet deres er solgt og alt som har samlet seg opp gjennom mange år skal vekk. Det hele var godt annonsert på diverse nettsider og ifølge klubben skulle 10 tonn med deler selges billig. På bildene over salgsobjektene kunne en bla se en tidlig bay dobbelkabiner men dessverre ble den solgt før markedsdagen. Denne fikk jeg tilbud om å kjøpe for ca 15 år siden og den var da i meget bra stand.

Mye rust på delene som var tilsalgs tyder på at lokalet ikke har vært det beste på jord. Det er vel heller ingen overraskelse at det meste som skulle selges var beregnet for amcar men også noen kartonger med NOS deler til «vanlige» biler var for salg. Vi rotet igjennom de som de første VW folkene og fant bla baklysglass type3, hjulsylinder og speil type 2, eksosklemmer, støtfangerfeste type1 og diverse andre småting. Det meste i originalesker og meget bra stand. Etterpå benyttet vi anledningen til å besøke klubbens nyere lokale som ligger like i nærheten. Her var det flere deleselgere men lite VW deler å finne.