Circus Ride

Enkelte ting må man jobbe med for å få lov til å kjøpe og min «Circus Ride» er blant de.

Disse fant man rundt i butikker for noen år siden der man kunne putte på 50 øre og de minste (dvs letteste) kunne sitte oppå og «ri» et par minutter. Den ble levert med forskjellige figurer slik som hest, elefant samt løve som jeg eier et eksemplar av. Den forrige eieren drev en retrobutikk i Bergen (lenge før dette ble en mote) og på den måten fikk jeg høre om denne og senere se den. Da hun endelig bestemte seg for å selge et par år senere var valget enkelt og siden har den voktet vindfanget.

Elefanten fikk jeg i sommer av VW eier Hans. Denne hadde han fått fra en kjenning som hadde hatt en komplett utgave men kun tok vare på selve figuren og kastet resten!

Én kommentar til “Circus Ride”

Det er stengt for kommentarer.