Vintage Speed #8

Ringene til Audi eller det første utkastet OL laget til sin logo?

Beklager men ingen av delene. Dette er en viktig del av det å putte større motor i bilen og selv om min kommer til å bli av de mindre så er det greit å ha når du trenger de. De er for øyeblikket til montering og hva det gjør vil bli avslørt når de er tilbake på bilen!

Noen lærer aldri av sine egne feil og jeg er absolutt en av de! Nytt reimhjul er kjøpt inn på tross av det forrige tok knekken på min originalmaskin. Denne gangen er jeg mer sikker på at det skal gå bra da jeg kjenner til produsenten fra før og har sett mye av det han produserer. Reimhjulet er en eksakt kopi av et tidlig 356 og dermed må en bruke en bredere viftereim samt dynamohjulet til en 25 hk. Alt verdt innsatsen!

Én kommentar til “Vintage Speed #8”

Det er stengt for kommentarer.