Vintage speed #10

Det er fortsatt mye som mangler men delesamlingen til prosjektet fortsetter!

Alle deksler etc er tilbake fra «Mags» og har blitt pulverlakkert! Jeg rengjorte delene selv mens lakkstripping og rustfjerning ble gjort av han før de fikk pulver. Resultatet er meget bra og prismessig er det absolutt konkurransedyktig mot lakk.

En av de største fordelene med pulver er at overflaten blir hard og det skal mer til før det kommer riper og hakk. På en motor som skal garantert monteres og demonteres vil dette absolutt være en fordel. Det finnes også et stort utvalg i farger og finish så en trenger ikke ta samme valg som mitt «kjedelige» sorte silkematte resultat.  Takk for hjelpen, Mags!

2 kommentarer til “Vintage speed #10”

  1. Jeg mener du var etter meg i køen hos Mags. Jeg venter fortsatt på forstillingen min!

Det er stengt for kommentarer.