Lyd i veteranbil

Lyd i veteranbil kan være vanskelig å få til, spesielt om du ønsker at det skal se tidsriktig ut. Diverse firmaer overhaler og bygger om originale radioer og resultatet er ofte ingenting å si noe på. Som et tillegg lager de også inngang for tilkobling av mp3 eller cd (om du fortsatt har noe slikt). Problemet ligger ofte i at kvaliteten på lyden ikke er den beste, det blir kun i mono og prisen blir høy.

Woody’s Custom Shop har en annen løsning på problemet. De har laget en liten «boks» som inneholder forsterker (2x40w), kortleser og usb. Her er det bare å koble til høytalere og lagre musikken på et minnekort eller en minnepenn. Det hele styres av et lite panel på størrelse med en 5 krone og dette kan skjules i hanskerommet eller askebegeret. Du kan også koble til ekstern lydkilde via kabel som følger med men da bruker en kun forsterdelen og betjener lyd osv fra spilleren.

Prisen på 65 dollar er det ingenting å si på men husk det tilkommer frakt og mva. Dessverre finnes den kun i 12 volt men de selger omformere for de som fortsatt kjører 6 volt (59 dollar). Woody’s selger også annet utstyr for lyd i veteranbil og har bla noen høytalerbokser som er beregnet for å monteres skjult under setet.

Etter en kjapp montering og prøvetur merker en fort at dette er en sterk forbedring i forhold til originalanlegget fra 1957.
Oppdatering kommer!