Vårmønstring 2011

Tradisjonen tro arrangeres Vårmønstringen på Lagunen på Kristi Himmelfartsdag og dette året var ingen unntak. 11 arrangørklubber står bak og treffet har historie tilbake på midten av 80 tallet.

Dårlig vær den siste tiden gjorde nok sitt til at færre møtte frem denne dagen men det var ingenting å si på variasjonen på de oppmøtte kjøretøyene, både på 2, 3 og 4 hjul. Ekstra positivt var det å se at over 50 luftavkjølte vwer stakk innom.

VWACB sin oppgave er stort sett vakthold og velger en riktig vakt kan en få orkesterplass til å observere kjøretøyene på vei inn på området. Etter 2 timer med vakt og diverse turer rundt på området (der det var mye kjentfolk) var det greit å ikke være arrangør lenger og kunne sitte seg i bilen og kjøre hjem før det var slutt.

Takk til arrangørene!