Porsche

Enkelte ganger er det greit å ha stasjonsvogn og da vi forlot BC på søndag var en av de gangene; det meste av ledig plass var fylt opp. Neste stopp var Stuttgart og Porsche-museet. Porsche har en meget flott samling med biler og inntil noen år siden hadde disse ikke egen plass. Museet er bygget i moderne materialer med mye glass og stål. Utstillingen er proft laget med masse informasjon på både tysk og engelsk(!). Skulle det være noe negativt å trekke frem må det være at deres 50 mod folkevogn er full av feil og mangler og restaureringsjobben som er gjort er dårlig.

I min iver etter å tømme kameraet om kvelden klarte jeg å slette alle bildene fra museumet! Da er det greit å ha med egen dataingeniør som sitter med programmer og kompetanse til å hente de ut igjen. Takk til Kristian for hjelpen og vi skal la det være en hemmelighet at du fyller 40 år på fredag!