JFK-kruz

Siden det var ca 1 måned siden forrige jfk-kruz (ca 4000km i Europa) fant vi ut at det var på tide med et nytt arrangement. Onsdag kveld er det åpent hos Antons Kulturhistoriske Senter og 3 folkevogner, samt deres eiere, gjorde dette til mål for turen.

Flere tenkte tydeligvis som oss denne kvelden og oppmøte av veteranbiler var meget bra. Som vanlig ble vi godt mottatt av Anton og han kunne fortelle at pga lite fritid var det dessverre lite som hadde skjedd siden sist. Uansett er det imponerende hva de har fått til og etter en tur rundt for å se på utstillingen var det tid for kaffe og vafler.

Hjemveien ble tatt via diverse gamle veier og det ble bla et stopp ved den gamle stasjonen på Garnes og gamle Vossebanen. Her fikk vi muligheten for å se nærmere på damplokomotivet og noe av det andre utstyret. Dugnadsinnsatsen deres er imponerende og resultatet står det respekt av! Takk for turen, ny tur om ca 1 måned!


Dårlige bilder pga dårlig sjåfør/fotograf!