Årets første (prøve)tur

Lørdag benyttet jeg anledningen (mellom 2 regnbyer) til å teste resultatet av en av vinterens reparasjoner.

58en har hatt problemer en stund med at hele bilen rister når en løser den på første-gear. Da jeg hentet den i høst var problemet blitt større og det var tid for å gjøre noe. Etter å ha lest diverse tråder på forskjellige forum ble følgende byttet ut:
– Clutchplate
– Svinghjulsbolt
– Svinghul
– Gearkassefester (3 stk)
I tillegg ble diverse småting fikset når motor/gear allikevel var fjernet.

Etter den første prøveturen virker det lovende men det endelige svaret får en først etter et par langturer til våren. Hjelper ingenting av dette er nok problemet røret som clutchwiren ligger i frem til pedalene. Dette løsnet for noen år siden og rammetunellen ble åpnet et par plasser så det kunne sveises fast. Isåfall må det flere sveiser til…