Påskenøtter

En del av Påsken har gått med til å skifte innertak i 58’en.

Dette ble også gjort i 1991, da bilen ble restaurert, og mye kjøring med åpent soltak har gjort at taket begynte å bli slitt og skittent. Nytt innertak ble kjøpt for en stund siden fra Wolfsburg West og fra Kristian fikk jeg låne en dvd som viser skifte av dette. WW sier selv at en må regne 40 timer på jobben og tar en med all planlegging og tenking går disse timene fort.

Resulatet ble noenlunde som forventet og jeg satser på når det skal skiftes igjen i 2033 blir resultatet perfekt, dvs om jeg ikke har glemt hvordan det skal gjøres da……

Disse nålemerkene har fulgt bilen lenge og 4 av de stod i taket over speilet da jeg kjøpte bilen i 89:
Nr 1&3 er merke H7 (Kong Haakon 7.)
Nr 2 er Maiblomst
Nr 4 er NSSR dvs Redningsselskapet

Nr 5 fikk jeg på Bug In Sandstangen