Ulvenmarkedet 2012

Lørdag var det igjen klar for Ulvenmarkedet og som vanlig var arrangørene Os Skysslag. Dagens startet tidlig og da vi hadde parkert stod det omtrent bare 2 folkevogner på finbilparkeringen. Mange selgere hadde overnattet og var klar for salg og en gikk ikke mange meterne inn på plassen før de første kjøpene ble gjort.

Både salgsplassen og finbilparkeringen ble fyllt opp i løpet av dagen og dette tyder på at vi savner slike arrangementer her vest. Som vanlig var det en miks mellom «antikviteter», lopper, skrot og bildeler men Ulven kan skryte av at de har fortsatt en overvekt av det siste.

Noen kjempekupp ble det ikke denne dagen men det var mye bra å bruke pengene på. En pose med NOS VW-nøkkelemner pluss diverse luftverktøy var noe av det som ble med hjemover. I totiden var det på tide å komme seg hjemover: fortsatt med penger i lommeboken og mye bra i bilen, akkurat slik et marked skal være.

Takk til arrangørene!