Vårmarked Ekeberg 2012

Fredag og lørdag var det igjen klar for Ekebergmarkedet og folk strømmet til Oslo fra «hele» Norge. Siden alle snakker om været får vi ta det først: alle årstidene ble opplevd i løpet av kort tid. Lørdag formiddag fikk vi snø, regn og sol og temperaturforskjeller på ca 10 grader! Dette la nok en demper på både selgere og kjøpere men oppmøte var slett ikke verst med tanke på forholdene.

Dessverre kan jeg ikke melde om  noen kupp denne gangen heller men det er utrolig gøy å oppleve markedet. Mye rart kan selges og det virker som det meste blir solgt. Som vanlig blir det nok diskusjoner på at det var for lite bildeler og for mye «kopper og kar» men for undertegnede var det en fin miks.

Neste marked på Ekeberg er andre helgen i september; vi sees!

2 kommentarer til “Vårmarked Ekeberg 2012”

Det er stengt for kommentarer.