Transporter-mekk

Varerommet på Pick-Upen har lenge vært et trist syn og har nok aldri blitt pusset opp av tidligere eiere. Planene for rehabilitering har eksistert lenge og da det meldte ustabilt vær i lang tid ble anledningen benyttet.

Disse bilene kunne leveres i primer og så var det opp til kunden å bestemme lakkfarge etter smak og firmafarge. Min bil er en av disse og siden varerommet aldri har blitt lakkert har det nok fått ruste mer enn nødvendig.

Bensintanken ble tatt ut og under denne dukket det opp rusthull(!).  Sveiseapparat ++ måtte frem etter mange år i dvale og med hjelp av donorplater fra Voss ble hullene tettet. Den største jobben var allikevel sliping av overflaterust i resten av rommet og timevis ble brukt på å krype rundt med vinkelsliper og sliperondeller. Deretter ble alt sprøytet med Ferro-Bet før jeg avsluttet med noen lag med grå primer. Planen er at hele bilen skal få denne fargen.

<- Her kan søndagsmiddagen inntas!

Anledningen ble også benyttet til å bytte ut dørpakningene. Disse var de originale fra 1961 og ikke engang all verdens silikonspray kunne få de myk igjen. Tipper det blir mindre trekk fra dørene i fremtiden….

Da er bilen klar for sommeren!