Detaljer Detaljer!

NOE skjer da i garasjen! I mangel av større prosjekter er det små usynlige (for de fleste) detaljer som utbedres. De nye dørpanelene til Ghiaen er endelig blitt plukket frem. Baksiden har fått pålimt orange «silkepapir» og riktige klips(nos);  akkurat slik Wilhelm ville ha det i 58. Etter å ha montert på trekket skjønner jeg hvorfor vw byttet ut designen på klipsene da disse knekker fort og er beregnet for engangsbruk. Heldigvis ble det kjøpt noen ekstra og jeg trengte alle sammen…
Håndtak og tilhørende listverk er også pusset opp og kromet på nytt. Listene er et bevis på at det er håp for det meste da en tidligere eier hadde boret hull og festet de med gjennomgående skruer. Hullene er sveist igjen og er knapt synlig på innsiden og har perfekt overflate på utsiden.
Resultatet på det hele? Over all forventning!

Én kommentar til “Detaljer Detaljer!”

Det er stengt for kommentarer.