Dashbord-merker

Noen som husker disse merkene til å sette på dashbordet?

På 70 tallet var de veldig populær og et vanlig syn i mange biler. Merkene var laget i plast med dobbelsidig tape på baksiden. De fantes med diverse tekster og motiver og ble vanligvis solgt på bensinstasjoner.

«Top Secret» er fjernet fra hanskeromsluken på en boble jeg hadde for mange år siden, de to andre stod på dashbordet da jeg kjøpte min 58. Ikke verdens beste eksemplarer men her snakker vi original 70 talls retro!

Har noen noe mer informasjon? Andre tekster eller motiver? Har du noen eksemplarer liggende eller bilder av slike? Ta kontakt!

4 kommentarer til “Dashbord-merker”

 1. Jeg har «er det du eller jeg som kjører» i bobla mi 🙂

  Men nå bestemte jeg meg for å sette himmel og jord i bevegelse for å skaffe meg :

  «FORBUDT å kysse føreren når bilen er i gang»

  🙂

 2. Fatter hadde «er det du eller jeg som kjører» i sin brune 17m fra 1971.
  Skulle gjerne slått kloa i et slikt merke nå ja. Nostalgi med stor «N» for meg det der.

 3. Har dessverre ingen forslag til hvor de kan kjøpes bortsett fra marked, kjøp/salg sider etc

Det er stengt for kommentarer.